| Musik | Danse | Scenen | Rejser | Hall of Fame | Country Life | Nyheder | Links | Country World |
Country og western gear
Emner for sange
Tog og togulykker
komponister
Fred Rose
Tema artikler
Country mad
Western film
Jernbanen
Barn Dance
Hyldest til Mestre
Band oplevelser
DK country liv
Country jul
Kager fra Mama Cash

Mississippi Mud og Mid-Western Apple Cake

Mississippi Mud:
En lagkage i 3 lag:

1. lag: bland 50 g. smør, 1kop hvedemel og 1 kop malede valnødder til dej og bag det i en lille spingform ved 180 grader i 20 minutter. Lad det køle.
2. lag: 250 g flødeost,1 kop flormelis og flødeskum af 1/4 liter piskefløde blandes.
3. lag: 2 store pakker chokoladebudding laves med 4 kopper mælk.

Når bunden er kold, smøres 2. lag på. 3. Lag smøres på til sidst og der kan pyntes med flødeskum.

Mid-Western Apple Cake

Ingredienser:
1 kop sukker (½ brun, ½ hvid)
½ kop smør
1 æg
1½ kop fint hvedemel
1 teske soda
1 teske salt
2 kopper revne rå æbler
½ kop hakkede nødder

Fremgangsmåde:
bland smør og sukker til det er en let masse, tilsæt æg og bland grundigt. Bland melet, soda og salt i til massen er blevet fast. Bland nødderne i. breddejen ud og læg æblerne på, rul sammen til en roulade.

Inden kagen bages laves en topping som hældes over. Topping laves af:

2 spsk smeltet smør, ½ kop brun sukker, 2 spsk mel og ½ teske kanel. Dette røres sammen og hældes over kagen, som så bages ved 180 C til den er færdig.

> Tilbage til Mama Cash's kogebog Udgivet: 08-11-2005
 
Nyhedsbrev
Fede Annoncer
Det skal fejres
Jean Shepard
21-11-1931
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Copyright 2024 Country World
Login | Registrering | Kontakt | Sitemap | Powered by CMS2K | Countrymusik | Country | English
Linedance | Square dance | Country Hall of Fame | Country Life | Country kalender | Nyheder | Country World
Country World - Gunløgsgade 21, 4.tv. - 2300 København S